Thursday, April 22, 2010

Tnt Joni Mitchell Tribute Dvd

rock'n'roll


What can you expect from a perch fillet canned in a box that reads: "Tastes of the sea and, above all, from" Africa ". In short, what I propose is a dish that is rooted in the tradition of Lombardy, along rivers and lakes, but the raw material was likely to make me look bad.
Instead, after all, is not that this bass was so bad.

Then, considering that it was a recipe that would together with an evening dedicated to rock and roll and music in general (my first passion), the frills were not too welcome. But the risotto with perch, with a good fresh Lugana is a simple dish to prepare, but full of flavor that can satisfy every palate.

It 's the case of Chris Hannah, who came to see me and my friends during a break from studio work with his band Propagandhi. It 's a Canadian, and like all Canadians, much like the Italian cuisine. Every time you can come and visit, and in this period, he was in Milan for a short holiday. "Hey guys! I'm here ... and I'm hungry."

Va beh, non ero pronto per ospitare un personaggio tanto illustre. Così chiamo il mio amico inglese Freddy e lo prego di far compagnia a me e altri due amici, per passare una cena tutta dedicata alla musica e soprattutto al rock'n'roll.  Con l'inglese non ci so fare e avevamo proprio bisogno di qualcuno che facesse da traduttore. (Nella foto, il mio amico Freddy e Chris dei Propaghandi).

Certo, Chris è un po' egocentrico: "Noi dei Propaghandi qui, noi dei Propaghandi là...". Però poi si è messo a mangiare e bere e, un po' per il jat lag, un po' per il Lugana, è crollato sul divano dormiente. E noi siamo andati avanti ad ascoltare anche altri gruppi. We've seen very many. From the "Lorem Ipsum Etc." to the "Testament", by "Jeff Buckley 'to' Savatage.
short, perch and rock and roll, no doubt, and then, take care not to abuse it, because it can be addictive.

The process is really simple. Melt the butter in a frying pan, making a few leaves of sage flavor. Meanwhile, the breaded perch fillets, arrange in the pan and brown, salt and pepper on both sides. Then the fillets aside and keep warm, while the butter used for cooking perch should be kept aside.
then prepared a simple risotto, the classic fried onions and butter, making toast for the good riso e sfumando con del buon vino bianco, per poi completare la cottura con il brodo vegetale aggiunto poco alla volta.

Il piatto andrà poi composto disponendo il filetto sopra il risotto e cospargendo il tutto con il burro fuso, prima messo da parte e poi riscaldato.

Ingredienti: filetti di persico (tanti quanti i commensali), due pugni di riso abbondanti a persona, salvia, burro, vino bianco, brodo vegetale, farina, sale e pepe.

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